In het Paasweekend vieren we met elkaar de Lente!!

Op eerste paasdag met een gezellige klusdag in het bos en de (groente)tuin en onze nieuw kas!

Op tweede Paasdag met een zweethut om stil te staan bij dit moment van het jaar waarop alles weer uitloopt en zich vernieuwd laat zien.

Beide dagen houden we weer low-budget ; de eerste dag met heerlijk Hof-eten en overnachting: 15,-
de tweede dag: 35,- voor deelname aan de zweethutceremonie.

 Het tuinseizoen is weer begonnen!
De crocussen bloeien uitbundig en het is een feest om te zien hoe de sneeuwklokjes van jaar tot jaar meer uitdijen. Om de bloemetjes de volle aandacht te geven die ze verdienen zijn we inmiddels al volop bezig met de grote blad-ruim-actie, wat in een bos natuurlijk onvermijdelijk is : )

Zo gaan we van de week weer aan de slag met de groentetuin om te beginnen met het opschonen en het aanvullen van compost, kalk en mest.

Inmiddels is het kasje ook bijna klaar voor gebruik. We kunnen niet wachten om te beginnen met zaaien! Wat heerlijk dat er door middel van het kasje het seizoen aanzienlijk vervroegd en verlengd kan worden.
Met Pasen zijn er vast al plantjes die de tuin in kunnen.

De lente viering Zweethut dag duurt van 10.00 tot 20.00. We beginnen met een cirkel &  trancereis in de Tipi en daarna gaan we samen de hut voorbereiden. Na de hut sluiten we de ceremonie af met een feestmaal waar ieder iets lekkers voor meebrengt.

meer info over deze dagen