Op de Hof kan dat!

De drum is een prachtig veelzijdig instrument waar je niet alleen heerlijke muziek mee kunt maken, maar die je ook meeneemt op reis. Hij wordt dan ook wel het paard van de sjamaan genoemd! Je gaat er mee op reis diep naar binnen in jezelf en brengt je daar  in verbinding met oude ervaringen, die je zorgvuldig opgeborgen hebt, totdat je er aan toe zou zijn om ze te (h)ervaren en om ze een plek te geven in het nu. 

Je reist er mee naar andere werelden (andere realiteiten) op zoek naar hulpbronnen, zoals krachtdieren of dierbare overledenen, die je kunnen helpen om die ervaringen onder ogen te zien.

 

De drum helpt je ook om je weg te vinden in die andere werelden op zoek naar delen/krachten van jezelf die je kwijt geraakt bent, bijvoorbeeld als gevolg van een nare gebeurtenis, waardoor het niet genoeg veilig genoeg meer was.

Met de drum kun je expressie geven aan hoe je je voelt, je kunt er iets mee bekrachtigen. Het is heerlijk om gewoon buiten in de natuur tegen een boom te gaan zitten met je drum, je te laten leiden door hoe hij bespeeld wil worden en te kijken/luisteren naar wat er dan naar je toe komt.

Wanneer? Van 28 - 30 april; op onze agenda vind je meer info over de mogelijkheden.