In het voorjaar kwam Gonda Postma van het centrum Pacha Mama in Leeuwarden op bezoek bij ons op de Hof.
Mag ik wat foto's maken vroeg ze.
En ja, toen was er opeens een heel actuele fotoserie van onze mooie stek.

In het Paasweekend vieren we met elkaar de Lente!!

Op eerste paasdag met een gezellige klusdag in het bos en de (groente)tuin en onze nieuw kas!

De voortgang in het opknappen van de Hof

Op de Hof kan dat!

De drum is een prachtig veelzijdig instrument waar je niet alleen heerlijke muziek mee kunt maken, maar die je ook meeneemt op reis. Hij wordt dan ook wel het paard van de sjamaan genoemd! Je gaat er mee op reis diep naar binnen in jezelf en brengt je daar  in verbinding met oude ervaringen, die je zorgvuldig opgeborgen hebt, totdat je er aan toe zou zijn om ze te (h)ervaren en om ze een plek te geven in het nu. 

een opleiding van vijf weekenden

Steeds weer kwam er iemand langs die ons vroeg wanneer doen jullie die jaartraining weer. Afgelopen jaar leek die interesse opeens enorm te groeien; dus we hebben hem opnieuw in onze agenda gezet en in september gaan we alweer voor de 3e keer van start.

De vorige nieuwsbrief is al weer 1,5 jaar geleden. De tijd vliegt en in die tijd is er het nodige gebeurd op de Hof en dus ook te melden.
Allereerst de afronding van de aankoop.

Groenewegyoga

 

Galstenen staan voor gestolde levens energie.

Mannenwerk is in opkomst!

Steeds meer mannen ontdekken met elkaar de kracht van van het samenzijn, de kracht van het delen en om met elkaar te voelen wat het is om man te zijn. Het is onderdeel van een groeiend besef dat 'het' anders moet en dat het ' man-zijn' en 'vrouw-zijn' en de verhouding tussen mannen en vrouwen toe is aan vernieuwing.

Recept Marokkaanse ingemaakte citroenen 

Ingemaakte citroenen kennen we uit verschillende keukens, maar de meest bekende is de Marokkaanse versie. Eerst moet je ontdekken hoe lekker dit is als smaakmaker en dan ook nog eens hoe makkelijk het is om ze zelf te maken.