Lente Reinigings Week, Sonja Groenewege

Hof van Axen

 

Volgende datum: 30 04 2018 11:00

Een week waarin je je lichaam reinigt van afvalstoffen en tegelijk ook energetisch opruimt.

Met sapvasten, gevolgd door de lever en galblaasreiniging, reinig je je lichaam; door te vasten schep je afstand om opnieuw je eet- en leefgewoontes onder de loep te kunnen nemen. Zo krijg je zicht op je 'verslavingen' zoals koffie, alcohol etc.

En,…. door er een tijdje 'vanaf te zijn' schep je de mogelijkheid voor jezelf om hier opnieuw een keus in te maken.

Met de zweethut en met yoga en meditatie gaan we energetisch opschonen. Alle ruimte om mentaal/emotioneel/spiritueel aan het werk te gaan. Speciale yoga- en adem-oefeningen helpen om oude gewoontes en stoffige overtuigingen zichtbaar te maken, die je misschien wel graag zou willen laten gaan. Je kunt voor een energetische behandeling of massage kiezen om dit proces te ondersteunen.

De zweethut-ceremonie is wellicht de meest krachtige manier om met het loslaten aan het werk te gaan. De zweethut zorgt samen met de yoga en meditatie ook voor de fysieke ontspanning, die nodig is om de stenen uit je lever en galblaas los te kunnen laten.

Op een eenvoudige huis, tuin en keuken manier ontdoe je met de lever- en galblaasreiniging je lichaam van de galstenen die zich opgehoopt hebben in de lever en de galblaas. De lever, de grootste filter van je lichaam, functioneert hierna weer stukken beter, waarmee je gehele energiesysteem een boost krijgt. Ook zul je bijvoorbeeld minder last hebben van reumatische aandoeningen.

Samen met de galstenen laat je je frustratie en boosheid los (Galstenen=gestagneerde levensenergie). Je gaat dan ook letterlijk en figuurlijk lichter weer naar huis.


info en opgave:

sonjagroenewege@gmail.com
of
tel Sonja: 06-22648916

 

 

 

 

Alle datums


  • van 30 04 2018 11:00 tot 04 05 2018 11:00