Herfst Reinigingsweek

Hof van Axen

 

Afgelopen: 09 10 2017 11:00

Herfst Reinigingsweek van 9 t/m 13 Oktober

 

Een week waarin je je lichaam reinigt van afvalstoffen, maar ook met veel ruimte voor bezinning.Het sapvasten reinigt niet alleen je lichaam maar schept ook afstand om opnieuw je eet en leefgewoontes onder de loep te nemen. Zo krijg je een beter zicht op je 'verslavingen' zoals koffie, alcohol etc.
Door er een tijdje 'af te zijn' schep je de mogelijkheid hier opnieuw een keus in te maken.
Ook komt er ruimte om mentaal eens flink te ruimen. Door speciale yoga- en adem-oefeningen wordt de mogelijkheid gecreëerd om oude gewoontes en stoffige overtuigingen eens onder de loep te nemen.
De lever en galblaas-reiniging is heel bijzonder. Op een eenvoudige huis, tuin en keuken manier ontdoe je je lichaam van galstenen die zich opgehoopt hebben in de lever en de galblaas.
Omdat onder andere de lever, de grootste filter van je lichaam, hierna weer beter functioneert krijgt je gehele energiesysteem weer een nieuwe boost en zal je bijvoorbeeld minder last hebben van reumatische aandoeningen.
Wat gaan we doen tijdens deze week?
Een lever & galblaas –reiniging
een zweethut ceremonie
Appelsap-vasten
keuze uit een heerlijke massage of energetische behandeling
Dagelijkse yoga & meditatielessen
Reinigende adem-oefeningen
Wandelingen in de prachtige omgeving
en als afsluiter een heerlijk dagje sauna .

Aankomst maandag 9 okt. 11.00 uur / vrijdag 13 okt 16.00 uur

Kosten: € 425,-
inclusief: overnachtingen, lever & galblaasreiniging, chlorella, onbeperkt biologische appels sap drinken (bij een appelallergie zijn er andere mogelijkheden), een massage of energetische behandeling, saunabezoek, yoga & meditatielessen,zweethut, overige activiteiten.
info en opgave:sonjagroenewege@gmail.com of tel: 06-22648916

 

 

 

 

Alle datums


  • van 09 10 2017 11:00 tot 13 10 2017 16:00
    maandag