Contactinfo

Hof: 0593552245
Jan: 0651341083
Sonja: 0622648916
hofvanaxen@gmail.com

 

 

Administratieve gegevens:

Bank: NL80TRIO 0338456236
KvK: 53956524
btw.nr.: NL8510.89.379.B.01

 

 

Bereikbaarheid van de Hof van Axen
Openbaar vervoer:

Met de trein naar Beilen en vervolgens met de hubtaxi, die u voor een klein bedragje voor de deur van de Hof aflevert.
De taxi kunt u (minimaal één uur van tevoren) reserveren via

Vervoerder 

Connexxion

   

Hubtaxi

is beschikbaar tussen 06:00 – 01:00 uur.

Telefoonnummer

0800 40 20 102

(vanuit het buitenland +31 50 366 66 66)

Online reserveren

Website: www.publiekvervoer.vervoersportaal.nl

Auto:

NB: de meeste navigatiesystemen weten ons niet te vinden vanwege onze ligging aan het eind van een doodlopende weg. Dit is het gevolg van de aanleg van de provinciale weg Emmen-Drachten, die de Bosweg in tweeën geknipt heeft. Sommige navigatiesystemen ontkennen het bestaan van het stuk Bosweg waar wij aan liggen. Sommige positioneren ons aan de andere kant van de provinciale weg. Nogal frustrerend, je bent dan heel dichtbij, maar moet weer een heel eind omrijden om bij ons te komen. Vandaar de onderstaande uitgebreide aanwijzingen.

Met navigatie: Komende vanaf Zwolle rijdt u door langs Hoogeveel in de richting van Emmen. U neemt dan de afslag Hoogeveen-Oost op de A37. Negeer andere suggesties van uw navigatiesysteem, tot u onder aan de afslag bent. U volgt de borden richting Noordseschut. Vanaf de afslag wijzen de meeste systemen u vervolgens prima de weg naar het centrum van Witteveen (NB: beter nog niet Bosweg 4 opgeven!).

In het centrum van Witteveen gaat u richting Aalden/Zweeloo. U rijdt het dorp uit, het bos in. In het bos komt u bij de kruising met de Bosweg. Hier gaat u linksaf de doodlopende weg in. Aan het eind ziet u links de Hof van Axen.

Zondr navigatie is het makkeliijker om op de A37 verder door te rijden richting Emmen en dan neemt u de afslag Oosterhesselen. Vervolgens langs Oosterhesselen naar Aalden (houdt richting Zweeloo aan). In Aalden gaat u bij 'Auto Mekkes' linksaf, (kan niet missen!). U bent dan op de weg Aalden-Witeveen. Deze rijd u af tot u in een bos komt. In het bos is de kruising met de Bosweg. Hier gaat u rechtsaf het doodlopende stuk van de Bosweg in. Aan het eind is links de Hof van Axen.

Vanaf Emmen neemt u de A37 richting Zwolle; vervolgens de afslag Oosterhesselen; verder zie hierboven.

Vanaf Beilen komt u op de provinciale weg, de N381 tot aan de afslag Zweeloo. Als u afhankelijk bent van uw navigatiesysteem, niet de afslag Westerbork nemen; de meeste sturen u dan in Witteveen verkeerd. Vanaf de afslag Zweeloo gaat u richting Aalden-Oosterhesselen. Bijna door Aalden heen komt u bij auto Mekkes, waar u rechtsaf gaat richting Witteveen.

Zie verder hierboven.

Col 2 content area