Agenda

Driedaagse Yogavakantie

Driedaagse Yogavakantie

Informatie

Start 11 juli 2019 17:00
Eind 14 juli 2019 16:00
Registratie Startdatum 01 mrt 2019 9:00
Sluitingsdatum 14 juli 2019 9:00
Prijs p.p. 315,-
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Afwisselende yoga en de ware luxe van natuur en stilte.


Geniet van buiten zijn, rust, lekker eten en fijne yogalessen. Met de mild-actieve les in de ochtend maak je je lichaam klaar voor een echte vakantiedag. De Yin yoga les in de namiddag brengt een diepe ontspanning teweeg. De lessen zijn afwisselend en geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren deelnemers. Na de les schuif je aan voor een heerlijke maaltijd. De Hof van Axen staat bekend om z’n biologische keuken met verse groente en kruiden uit eigen moestuin.


Tussen de lessen door is er ruim de tijd om in het bos te wandelen of naar een dorpje in de buurt te fietsen. Je kunt zwemmen of kanoën op het kristalheldere meer, een boek lezen in de tuin of gewoon lekker niks doen op één van de mooie plekjes in en rond de Hof. Als je zin hebt kun je ’s middags ook mee doen met chi kung, massageles of partneryoga. Je kunt zelf kiezen aan welke delen van het programma je meedoet, zodat het helemaal jouw weekend wordt.
De bijzondere locatie bij de Hof van Axen nodigt uit tot relaxen en bij jezelf komen. Wij hebben de plek voor onszelf, zodat je ongestoord kunt genieten van de mooie natuur, het huis dat grotendeels met natuurlijke materialen is gebouwd en de verrukkelijke maaltijden. De accommodatie heeft een natuurlijke soberheid; met toilet en douche op de gang en gedeelde slaapkamers.


De driedaagse begint op donderdag 11 juli om 17:00 uur en eindigt zondag 14 juli
om 16:00 uur.


Programma:
Op donderdag ben je vanaf 17 uur welkom. Na een gezamenlijke opening om 18 uur is er een heerlijke maaltijd en later op de avond een rustgevende Yin yogales zodat je helemaal ontspannen de nacht in kunt gaan.
De vrijdag en zaterdag beginnen we om 8 uur met een mild-actieve les. Op vrijdag en zaterdag is er om 17.30 uur een Yin yogales. ’s Middags kun je wandelen, zwemmen of luieren en, als je wilt, meedoen aan chi kung, massageles of
partneryoga. Ook op zondag beginnen we om 8 uur met een mild-actieve les. Tot de lunch ben je vrij, daarna is er chi kung voor wie wil en om 15.30 uur sluiten we af met een meditatie.

 


Het weekend wordt georganiseerd door Anna Aalten en Mischa van Dullemen.
Beiden geven al jarenlang met liefde en toewijding yogalessen die down-to-earth en toegankelijk zijn. Zij geloven in de kracht van yoga en richten hun lessen zo in dat iedereen mee kan doen.


Prijzen:
Als je je vóór 20 mei opgeeft betaal je 315 euro voor een kamer die je met iemand
deelt. Na 20 mei betaal je 375 euro.
Deze prijzen zijn inclusief 3 overnachtingen (beddengoed en handdoek inbegrepen), 9 maaltijden (plus onbeperkt koffie, thee, fruit en lekkers tussendoor), 6 yogalessen, facultatieve activiteiten zoals zoals chi kung, massageles of partneryoga, en het gebruik van dekens, meditatiekussens en andere yoga-attributen.
Mochten er kamers over zijn dan kunnen één of twee mensen voor een meerprijs een eenpersoonskamer krijgen. Je kunt ook kiezen voor slapen in een hotel in de buurt als je graag een eenpersoonskamer wilt. Dan betaal je voor de lessen en de maaltijden € 285,- vóór 20 mei en erna € 330,-


Je plek is gereserveerd op het moment dat je hebt betaald. Als je vóór 20 mei
annuleert, krijg je het hele bedrag terug, tot 11 juni 50 %, daarna niet meer.


Je kunt je voor dit weekend aanmelden bij: info@bewegenmetaandacht.nl
Bel voor meer informatie 0624792691 (Mischa), www.thaisemassageamsterdam.nu
of 0206921269 (Anna), www.bewegenmetaandacht.nl