Agenda

Zomerretraite; De dans van Yin & Yang

Zomerretraite; De dans van Yin & Yang

Informatie

Start 24 aug 2018 17:30
Eind 27 aug 2018 17:30
Registratie Startdatum 21 juni 2018 9:00
Sluitingsdatum 28 aug 2018 9:00
Prijs p.p. € 425,00
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Een fijne dans3daagse om samen de zomer te vieren

De dans van Yin & Yang 

een ontdekkingsreis naar de diepte van je innerlijke man- en vrouw-zijn 

De zomer nodigt uit tot speelsheid, uitbundigheid en volle creatieve expressie. Een bijzonder levendig thema blijkt het dansen vanuit onze schaduwkanten te zijn. De innerlijke dwaas, of is het de idioot in jezelf, of gewoon een innerlijke kant van jou dat durft te spelen? Wat maakt nou dat je je vrij voelt in contact met de ander en onbezorgd, ontzettend veel plezier beleeft en volop jezelf durft te zijn? 

Door uit te vergroten wat er echt in ons leeft, het ‘te strak zijn‘ nog strakker te maken of overdreven losjes, transformeert er iets in ons. Vaak is het juist de schaduwkant in ons die ons dichter naar onszelf brengt en de creatieve flow op gang brengt. Het leidt vaak ernaar toe dat we onszelf niet meer zo verschrikkelijk serieus hoeven te nemen en gewoon durven te zijn wie we echt zijn. Wat een opluchting!

Jordis over het programma:
Een retraite biedt ons de mogelijkheid dieper in te voelen in de kracht van Yin & Yang-balans in onszelf en de fantastische ontmoetingen die eruit voortvloeien. Het vertrekpunt voor onze retraite is een stevige autonomie als basis voor diepe verbindingen vol overgave met alle ruimte en tijd voor vrije creativiteit. Samen met Erwin Lindeijer als mannelijke assistent zal dit een onvergetelijke danservaring voor je worden.
Tijdens de workshops werken we met oefeningen vanuit de Somatic Dance Approach: lichaamswerk met ervaarbare anatomie leidend in dansexpressie en vrije improvisatie. Je danst alleen, met een partner of met de groep

Voor wie:
Deze retraite is voor dansers met ervaring in vrije dans en in hun eigen proces te dragen en dat ook fijn vinden. Dansers die ervaren zijn met bijvoorbeeld Biodanza, Vijf Ritmes, Movement Medicine of Ecstatic Dance. Maximaal 12 mannen en 12 vrouwen.

Wat kun je verwachten:
Een prachtige locatie in midden Drenthe
2 Yin & Yangsessies per dag
Sharings
2 avonden vrijdansen met DJ o'Nysos
Heerlijke vegetarische maaltijden
Tussendoor vrij te besteden tijd

De praktische informatie:
Kosten: All in op basis van 2-persoons kamers € 425
Vroegboekkorting tot 15 juni € 395 (in één keer betalen)
Verblijf in 6-persoons tipi: € 15 korting

Betalen in twee termijnen is mogelijk:
Eerste termijn: € 225 direct bij de aanmelding.
Tweede termijn, het restbedrag: uiterlijk vóór 1 juni 2018.

Betaling: via het aanmeldformulier. 

Aanmelding: via de website.

Informatie : 020-4889780/ 0645468405
jordis@somatic-healing.nl

Ben je nieuw en nieuwsgierig, neem dan graag contact op met Jordis, zodat wij kunnen kijken of deze Somatic Dance zomerretraite aansluit bij jouw behoeftes en of jouw level van danservaring aansluit bij de groep. Wees welkom!