Agenda

Yoga Vakantie Weekend

Yoga Vakantie Weekend

Informatie

Start 06 juli 2018 17:00
Eind 08 juli 2018 17:00
Prijs p.p. Gratis

Op deze prachtige plek in Drenthe ben je welkom voor een volmaakt relaxt yoga vakantieweekend.
Met de mild-actieve lessen in de ochtend maak je je lichaam klaar voor een fijne vakantiedag. De Yin yoga lessen in de namiddag werken op spieren en bindweefsel en brengen een diepe ontspanning teweeg.
De yogalessen zijn afwisselend en geschikt voor deelnemers met meer en minder ervaring. Na de les schuif je aan voor een heerlijke biologische maaltijd waar de Hof om bekend staat.
Tussendoor is er ruim voldoende tijd om in het bos te wandelen of naar een dorpje in de buurt te fietsen. Je kunt zwemmen of kanoën op het kristalheldere meer, een boek lezen in de tuin of gewoon lekker luieren. In en rond de Hof nodigen zitjes uit tot ontmoetingen, maar er zijn ook genoeg mogelijkheden als je de stilte op wilt zoeken.

Afwisselende yoga en de ware luxe van natuur en stilte

De bijzondere locatie bij de Hof van Axen nodigt uit tot relaxen en bij jezelf komen. We hebben tijdens dit weekend de hele plek voor onze groep, zodat je volop kunt genieten van de mooie natuur, het huis dat grotendeels met natuurlijke materialen is gebouwd en de verrukkelijke maaltijden met verse kruiden en groente uit eigen moestuin. De accommodatie heeft een natuurlijke soberheid; met toilet en douche op de gang en gedeelde slaapkamers.

Dagindeling
Op vrijdag ben je vanaf 17 uur welkom, om 18 uur hebben we een gezamenlijke opening en kennismaking in de yogazaal. Daarna is er een maaltijd en ’s avonds een rustige Yin yoga les die wordt afgesloten met Restorative yoga waarmee je ontspannen de nacht in kunt gaan. De zaterdag beginnen we om 8 uur met een mild-actieve les. Daarna ben je vrij tot 17.30 uur, wanneer we opnieuw een Yin yoga les doen. Ook op zondag beginnen we om 8 uur met een mild-actieve les en om 14.30 uur, na de lunch, sluiten we af met een Qigong en meditatie.

 

Het weekend wordt georganiseerd door Anna Aalten en Mischa van Dullemen. Beiden geven al jarenlang met liefde en toewijding yogalessen die down-to-earth en toegankelijk zijn. Zij geloven in de kracht van yoga en richten hun lessen zo in dat iedereen mee kan doen.

Prijzen
Als je je vóór 7 mei opgeeft (early bird) betaal je 210 euro voor een kamer die je met iemand deelt, na 7 mei betaal je 250 euro.
Je plek is gereserveerd op het moment dat je betaald hebt. Als je vóór 7 mei afzegt, krijg je het hele bedrag terug, tot 7 juni 50 %, daarna niet meer. Deze prijzen zijn inclusief 2 overnachtingen (beddengoed en handdoek inbegrepen), 6 maaltijden, 4 yogalessen, Qigong en meditatie, en toeristenbelasting.
Je kunt je voor dit weekend aanmelden bij: info@bewegenmetaandacht.nl

Bel voor meer informatie 0624792691 (Mischa), www.mischamassage.nl of 0206921269 (Anna), www.bewegenmetaandacht.nl