Agenda

Beter zien zonder bril,lenzen of laseren

Beter zien zonder bril,lenzen of laseren

Informatie

Start 13 juli 2018 10:30
Eind 15 juli 2018 16:00
Registratie Startdatum 21 juni 2018 9:00
Sluitingsdatum 16 juli 2018 9:00
Prijs p.p. zie info Volzicht site
Locatie
Hof van Axen
Bosweg 4, 9439 TL Witteveen, Nederland
Hof van Axen

Natuurlijk zelf je ogen genezen

In deze driedaagse bijeenkomst leer je diepgaand hoe je zelf je ogen natuurlijk kunt genezen. Op de Hof waar het in de avond nog echt donker is, ga je direct je ogen voeden met rust en duisternis. Beiden belangrijk om goed te gaan zien.

Je leert de ogen om anders te zien, je leert je ogen zichzelf anders te voeden en je leert de stappen te nemen om (zoveel mogelijk) zonder bril door het leven te gaan. Hierdoor zal je zicht direct verbeteren en zul je met een frisse blik de driedaagse bijeenkomst verlaten. In deze drie dagen zul je echt een doorbraak in jouw zicht gaan ervaren, waardoor het makkelijker wordt om ook thuis zonder bril door het leven te gaan.

Tijdens deze drie dagen worden heerlijke, biologische, oogvoedende maaltijden voor je gekookt, vol voedingstoffen die ogen nodig hebben om gezond te kunnen zijn. De maaltijden zijn inclusief, het is mogelijk om tegen een voordelig tarief te overnachten op de hof, of in een bed en breakfast in de buurt. Deze driedaagse gaat een grote indruk op je maken wat betreft de mogelijkheden die je zult ontdekken voor het natuurlijk genezen van jouw ogen.

 

info & opgave